True Treasure

Welcome to my freakshow.

Some things are just ment to be called: FAIL.

Det är intressant att höra människors egentliga åsikter om droger. Droger är ju ett så jävla känsligt ämne som svennebananfamiljen i Falun helst inte vill höra talas om. "Det finns överallt, men inte här!" Samtidigt som vi predikar om att man ska uppmärksamma det är det ju jävligt tydligt att människor helst gömmer sig lite, rent mentalt, när det väl kommer på tal. Jag har nog inga vänner vars föräldrar satt sig ner med dem i tonåren och diskuterat kring det.

Jag har en polare i en fet psykos just för tillfället, smart kille egentligen - nu är han klassad som schizofren några år framöver och får antipsykotiska injicerat en gång i veckan. Fånge i sin egen kropp, långsamt blir han uppäten av sina egna röster han konstant är tvingad att lyssna på. Det låter som ett trevligt och värdigt liv. Det kanske inte ens hade hänt om någon berättat för honom att kroppen inte är ett labratorium. Att meth är rätt farligt skit. Att hjärnan går att sabba. Att saker och ting inte är lika kul om ett par år som det var den första tiden på meth. Skolan ger en utbildningsvideo and that's about it. Score Sverige!

1. "Man dör ju av alkohol, man kan inte dö av hasch".
Det är ju säkert sant, man dör nog betydligt oftare om man super varje dag än om man röker ett par gram om dagen. Det är nog jävligt, jävligt sant. Fast, å andra sidan blir man ju med tiden dum i huvudet av hasch. Röker bort delar av hjärnan som kan vara bra att ha liksom, tappar lite närminne. Fast, man dör ju inte. Man blir ju bara dum i huvudet. Fett bra.

2. "Man måste ju testa allt en gång i alla fall!"

Jag vet, vi drar en lina koks allihopa? Eller lite speed! Woho! Så mår vi som kungar ett tag. Pigga, glada, intelligenta - självkänslan är på topp och världen har nog aldrig varit såhär ljus. Framtiden ligger för oss och vi äger den här jävla världen! Nu kan inget stoppa oss. Sen kom avtändningen och vi somnade. När vi vaknar har vi känt världens bästa känsla så långt ifrån den här bittra verkligheten - och vi kommer aldrig vilja testa det igen. Nej, varför skulle vi? Vi har ju testat det en gång nu, vi har känt världens bästa känsla. Nu ska vi bara leva med vetskapen om att världen inte kommer att kännas sådär ljus igen. ...det vill säga om vi inte bara provar en gång till?

Folk är helt enkelt idioter, hjärntvättade. Det är nog den enda verkliga faktan jag sitter på. Jag har stark forskning som tyder på det. "Ni vet, han Gud? Ja, han sa åt mig att starta krig!" Right. Taskigt av Gud att aldrig snacka med mig, kan jag känna. Jävligt orättvist, fast, det klart. Du är ju utvald. Måste kännas fint.

Att USA valde fram Bush som fick sitta åtta år med presidenttitel tyder ju också på en enda sak. Folk är idioter. TV-program i urval som bevisar det:
1. The Bachelor
De här människorna. De är alltså... seriösa med sig själva? Ärliga mot sig själva? Så, dom är typ tjugo brudar som tävlar om en och samma snubbe. Samtidigt som den här snubben väljer ut vilka han ska hångla med för dagen och inte. Så efter en vecka, när han tröttnat på någon skickar han hem henne. Hon väljer då att börja storgrina i internationell tv, säger något i stil med, "I really saw a future for us two. I loved him so much! SO MUCH! Oh my god.. I never felt this pain. Can you turn of the camera, I can't do this right now!" SERIÖST? DU KÄNDE HONOM I EN VECKA OCH HAN HÅNGLADE MED NITTON ANDRA BRUDAR? Var tog självrespekten vägen? Försvann den med förnedringstv?
2. 16 and pregnant
Japp. Titeln säger ju allt. Brudar som knullat en gång, blivit på smällen och bor i trångsynta USA som mer eller mindre är väldigt emot abort. Då föder man ett stackars barn till världen. Jag har bara en fråga. Hur i helvetet ska det gå till när de uppfostrar det här barnet? En sextonåring har ingen livserfarenhet what so ever att dela med sig utav. Jag tvivlar inte på att man kan ge sitt barn kärlek i den åldern, det gör jag inte. Jag tror däremot att man ger fel sorts kärlek. White trash.
3. Celebrity Rehab with Dr. Drew
Ja, bli drogfri i en dokusåpa för lite stålar. Det går säkert skitbra. Grattis till det beslutet. Dr. Drew behöver gå i terapi själv.
4. Big Brother
Man stänger alltså in människor i ett hus i hundra dagar, utan någon som helst kommunikation till omvärlden. Ingen tv, dator eller större verklig sysselsättning. Om inte BB ger dig ett "uppdrag". FOR REAL? 2011. Vi kan det här med psykologi vid det här laget, i alla fall hyfsat. Ni tror inte att det här med att stänga in människor kan påverka psyket? Människor med till synes fint psyke kan utveckla schizofreni, personlighetsklyvning samt borderline under instängda förhållanden. Men det är lugnt. Stäng in lite crazy folks i ett och samma hus i hundra dagar, det blir nice. Bra tv. Skit i dom. Är väl deras problem.

Och vad är den gemensamma nämnaren till allt detta dravel? U-S-A. USA bidrar alltså med mest idioti här i världen. Deras krigsmani, deras sätt lägga sig i saker de varken gör bättre eller har med att göra, skitkorkade tv-program för obegåvade människor som resten av världen apar efter. Jävla USA. Fuck you guys. Fick jag bränna en flagga skulle jag välja USA's. Utan tvekan. Kristna skitland. Jag hatar Apple också. Jävla USA. Jag hatar iTunes. Så jävla omständigt och onödigt program. iPhone, iTunes, iDon't-buy-your-products. Dumma er. Do you read this with googletranslate now, Obama? I know you do. Make a change or I will steel one of your socks and hide it from you. THEN WHO'S LAUGHING?

I BLAME YOU, UNITED STATES OF AMERICA!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: